martes, 2 de julio de 2013

Premis Recerca Jove (PRJ)

PREMIS RECERCA JOVE (PRJ)

Us contactem per informar-vos que avui 5 de juny s’ha publicat al DOGC la convocatòria de Premis Recerca Jove (PRJ 2013).

Enguany com l’any passat, la sol·licitud es tramita íntegrament per Internet

Disposareu d’un termini per presentar les sol·licituds que anirà des del dia 6 de juny i fins al 26 de setembre inclòs.

Tràmit i documentació a presentar:

  1. Formulari de sol·licitud, el formulari de dades PDF que el trobareu a la pàgina de la convocatòria a la web de l’AGAUR a l’enllaç que diu “Sol·licitar el Premi Recerca Jove PRJ (OVT)”. L’haureu de descarregar al vostre ordinador. Hi han dos models “amb” i “sense” signatura digital, els dos igualment vàlids, és important que descarregueu el que sigui el vostre cas (si teniu o no teniu certificat de signatura digital).
  2. Autorització del centre: document WORD disponible a la web de l’AGAUR  que haureu de descarregar al vostre ordinador, emplenar, imprimir i fer signar convenientment pel centre. Podeu anar preparant: un cop signat pel centre l’haureu d’escanejar en format PDF sense que excedeixi els 512kb. Ja el tindreu llest per annexar-lo al formulari de dades. Cas de ser menor també haureu de fer el mateix amb l’Autorització del tutor/a legal cas de menors d’edat.
  3. Treball de recerca, recordeu que ha de ser en llengua catalana, en format PDF que no excedeixi les 3MB ni passi de les 75 pàgines. L’haureu d’annexar també al formulari de dades. El podeu anar preparant.
Única via d’enviament, per internet : un cop emplenat el formulari de dades, annexat l’autorització o autoritzacions i annexat el treball de recerca, podreu validar el formulari. Una vegada validat haureu de tornar a l’OVT www.gencat.cat/ovt i “pujar” el formulari validat que ja contindrà l’autorització i el treball per fer l’enviament. Un cop enviat el sistema generarà un acusament de rebuda avisant que heu tramitat correctament la sol·licitud als Premis.

Material complementari: Exclusivament i per tant només si és necessari per la comprensió del treball, es podrà presentar material complementari. Un cop hagin tramitat la sol·licitud electrònicament a l’Oficina Virtual de Tràmits hauran de fer arribar al un CD/DVD al Registre de l’AGAUR al Passeig Lluís Companys 23, 08010 de Barcelona, que contingui el material complementari en format preferiblement PDF i acompanyat de la impressió en paper del document d’acusament de rebuda de la sol·licitud que es genera amb la prèvia tramitació de la sol·licitud via electrònica.
 
Informació del dia 05/07/2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario