sábado, 12 de abril de 2014

5a Edició Premi UB - Ferran Adrià

5a Edició Premi UB - Ferran Adrià

Un dels àmbits de coneixement de la Universitat de Barcelona és el de l’alimentació i la nutrició, que desenvolupen diversos grups de recerca i que s’imparteix en dues titulacions de grau (Nutrició Humana i Dietètica, i Ciència i Tecnologia dels Aliments, de l’altra) i en diversos màsters i cursos de postgrau.
A fi de promocionar aquests estudis, i també per afavorir treballs de recerca que relacionin les diverses ciències amb les realitats quotidianes, la Universitat de Barcelonaconvoca un premi per a treballs de recerca de batxillerat sobre aquesta temàtica.
Ferran Adrià, doctor honoris causa per la Universitat de Barcelona, ha acceptat que el Premi porti el seu nom, i l’empresa Gallina Blanca col·labora amb l’esponsorització.
La Universitat de Barcelona, en el marc dels objectius del Campus de l'Alimentació de Torribera convoca en aquesta 5a edició, el Premi UB - Ferran Adrià amb Gallina Blanca per a treballs de recerca de batxillerat relacionat amb el fet alimentari.
Destinataris
Poden participar-hi estudiants de batxillerat matriculats durant el curs 2013-2014 en els centres d’ensenyament de Catalunya.
Poden optar al Premi els treballs de recerca de batxillerat que tinguin per àmbit temàtic les ciències i tecnologies de l’alimentació, la nutrició, la cuina i la gastronomia, inclosos els aspectes històrics, antropològics, sociològics, humanístics, econòmics o de qualsevol altra temàtica relacionada.
Així mateix, es poden presentar treballs de síntesi o fi de cicle d’alumnes de cicles formatius de grau superior, dins la mateixa temàtica alimentària.
Els treballs poden ser individuals o col·lectius. El format i extensió dels treballs és lliure.
Termini de lliurament
Els treballs poden ser lliurats fins el 6 de juny de 2014.
 Lliurament
S'ha de lliurar una còpia impresa i una còpia en suport digital (CD o DVD), adequadament etiquetats.
Cada treball s'ha d'entregar juntament amb la fitxa de les dades de l'autor/a i tutor/a del treball [model de la fitxa] i el model d'autorització per a la publicació del treball [model d'autorització] en cas d'autoritzar-ho.
El treball es pot lliurar personalment o per correu postal a:
Servei d'Atenció a l'Estudiant
Universitat de Barcelona
c. Adolf Florensa, 8
08028 Barcelona (com arribar-hi)
 Bases
Consultar les bases del premi per obtenir més informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario