sábado, 7 de marzo de 2015

Premi de recerca en l'àmbit de la Informació i Documentació

Premi de recerca en l'àmbit de la Informació i Documentació

La Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya convoquen el Tercer Premi Recerca en Informació i Documentació al millor treball de recerca de Batxillerat, amb l’objectiu de donar a conèixer els nostres entorns professionals entre els estudiants.

El premi està dotat amb 700 euros i s’adreça als estudiants de batxillerat dels centres d’ensenyament, públics o privats, de Catalunya i s’atorga a treballs que tinguin relació amb l’àmbit de la informació i la documentació. El termini de presentació dels treballs acaba el 15 de maig de 2015.

A tall d’exemple, els treballs poden versar sobre el món del llibre, de les biblioteques i dels arxius, els sistemes d’informació i documentació, els arxius d'imatges i sonors, els hàbits i les pràctiques lectores, els nous formats de la informació, el llibre digital, la cerca i l'ús de la informació a Internet, la informació i els dispositius mòbils, les xarxes socials, les biblioteques i els arxius digitals, les llibreries, la gestió de la documentació a les empreses, l’estructuració dels continguts a les webs, etc.

En la seva primera edició, en va resultar guanyador Joan Serra i Ortega, alumne de l’IES Pere Fontdevila de Gironella, pel treball Museu virtual de la Patum. Aplicació per iPhone. En la segona edició, la guanyadora va ser Clara Planas Torrella, alumna de l’escola La Salle Bonanova, pel treball Introducció a la col·lecció de Josep Planas Vila, que tracta un fons fotogràfic familiar de gran valor patrimonial.
Podeu consultar les bases de la tercera edició aquí.

Informació treta de: http://www.ub.edu/biblio/premiderecerca.html [2015_03_07]

No hay comentarios:

Publicar un comentario