miércoles, 4 de diciembre de 2013

Premi UPF de treball de recerca en enginyeria i matemàtica aplicada - UPF

Premi UPF de treball de recerca en enginyeria i matemàtica aplicada - UPF


L'Escola Superior Politècnica de la Universitat Pompeu Fabra, amb el propòsit comú de potenciar l'interès de l'alumnat de secundària en les àrees de la tecnologia i les matemàtiques, convoca el VIII Premi UPF de treball de recerca en enginyeria i matemàtica aplicada.

S'hi premiaran els dos millors treballs de recerca, dotats amb 500 i 250 euros respectivament, desenvolupats en qualsevol disciplina científico-tecnològica (ciències, tecnologia, matemàtiques, informàtica, etc.), i realitzats durant el present curs acadèmic 2013-2014 en els centres de secundària públics, privats o concertats. A més, els alumnes premiats obtindran el 50% de la gratuïtat de la matrícula pel curs 2014-2015, en cas que accedeixin a qualsevol dels estudis que ofereix l'Escola Superior Politècnica (grau en Enginyeria Telemàtica, grau en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals, grau en Enginyeria en Informàtica y grau en Enginyeria Biomèdica). El tribunal pot concedir fins a dos accèssits més pel 50% de l'import de la matrícula.
L'Escola Superior Politècnica de la Universitat Pompeu Fabra ofereix el seu suport, tant als professors com als estudiants, en el desenvolupament dels treballs de recerca en l'àmbit científico-tecnològic. Així mateix, posa a la disposició dels centres de secundària les seves instal·lacions per fer visites guiades. Per a més informació contacteu amb la Secretaria de l'Escola Superior Politècnica a través del telèfon +93 542 13 83 o enviant un missatge electrònic a secretaria.esup@upf.edu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario