jueves, 25 de diciembre de 2014

Premi Minerva - Edició 2015

La Facultat de Filosofia convoca un Premi per a treballs de recerca de batxillerat amb les bases següents:

Destinataris

Poden optar al Premi els treballs de recerca de batxillerat de  temàtica o tractament filosòfic que hagin estat qualificats amb una nota igual o superior a 8.

Objectius

La convocatòria té com a finalitat establir una relació de diàleg i intercanvi entre els estudiants i professors de batxillerat i la facultat.
Consisteix en el reconeixement i suport per part de la Facultat de Filosofia de la tasca d'investigació que s'inicia al batxillerat i que continuarà a l'ensenyament universitari i també en l'aportació que parteix del treball dels professors d'institut, al determinar temàtiques i formes de tractament que poden no estar sistematizades a l'ensenyament de la facultat. I això, pot repercurtir en l'orientació de l'oferta de certes temàtiques a l'ensenyament de grau de filosofia.

Característiques

Es valoraran sobretot aspectes com l’originalitat del plantejament, el tractament transversal de la temàtica objecte d’estudi , la redacció, l’ordre expositiu, la capacitat d’anàlisi i de raonament, el mètode i
la bibliografia.


Presentació

Cal presentar un original imprès a la Secretaria de la Facultat de Filosofia (per correu o presencialment en horari d'atenció) on hi  ha de figurar el nom i els cognoms de l’autor, l’ adreça electrònica, el nom del centre de batxillerat corresponent i el nom del tutor del treball de recerca, juntament amb la justificació de la qualificació obtinguda signada pel tutor del treball.

Termini d’admissió

El termini de presentació de treballs acaba el 30 d'abril de 2015

Premi

El premi, cedit per l'Agència "A_Paseo Travel Experience", consisteix en dues nits d'hotel de categoria 3 estrelles, en règim d'allotjament i esmorzar en qualsevol ciutat d'Espanya.

Jurat i veredicte

El jurat estarà constituït per tres professors de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

Publicació de Finalistes

Els treballs seleccionats com a finalistes es publicaran al web de la Facultat el dia 11 de maig de 2015.
Juntament amb la publicació es donarà a conéixer la data i el lloc de l'acte de lliurament del premi.

En l’acte de lliurament s'anunciarà el treball premiat i es lliurarà el premi corresponent.

Informació treta de: http://www.ub.edu/filosofia/futurs_estudiants/premi_minerva.htm [25/12/2014] 

No hay comentarios:

Publicar un comentario