domingo, 1 de julio de 2012

Societat Catalana de Física - 10a Convocatòria Premis Treballs de Recerca

El jurat nomenat per la Junta de la Societat Catalana de Física per avaluar els treballs presentats a la 9a convocatòria de Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat de la Societat Catalana de Física, ha acordat:
Donar els dos premis als treballs següents:

Interacciona amb la llum. Pinces òptiques amb materials reciclats, fet per l'estudiant Gerard Jiménez Machado de l'Institut Manuel Blancafort de la Garriga, sota la direcció del professor August Burgueño.
  
Radioactivitat per Rn a les fonts de la Serralada Litoral fet per l'estudiant Roger San Andrés Ródenas de l'institut Mediterrània del Masnou, sota la direeció de la professora tutora Blanca Franc Forcén.

També ha acordat donar dos accèssits als treballs següents:
Accelerem l'Univers?, fet per l'estudiant David Cirauqui Garca, del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d'Anoia, fet sota la direcció del professor tutor Pere Cardenal Monreal.
Instrumentació antiga de l'Escola Pia Sabadell, fet per l'estudiant Àlex Cahuana Bartra de l'Escola Pia Sabadell, fet sota la direcció de la professora tutora Àngels Tabero Carretero.

A l’hora de fer l’avaluació, el jurat ha valorat la creativitat i originalitat del projecte presentat així com la metodologia utilitzada i l’estructuració i presentació del treball. Cal remarcar que l’elevat nivell, en general, dels 61 treballs presentats i la seva dispersió temàtica no ha fet gens fàcil la tria dels guanyadors.

Per tal de donar més relleu a l’acte de lliurament dels diplomes corresponents als premis s’ha acordat que es farà conjuntament amb el lliurament de premis de la Fase Catalana de l’Olimpíada de Física del proper curs, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans; la data s’anunciarà oportunament (es pot consultar la web de la SCF: http://scfis.iec.cat/). La dotació econòmica (600 € els premis i 300 € els accèssits) s’abonarà per transferència bancària a principis de juliol; els premiats cal que es posin en contacte amb la secretaria de la Societat Catalana de Física, telèfon 93 324 85 83, adreça electrònica scfis@iec.cat.
Els treballs no premiats es poden passar a recollir a la seu de la secretaria de la Societat Catalana de Física, al carrer M. Aurèlia Capmany 14-16, xamfrà amb el carrer del Carme, de Barcelona (millor contactar prèviament per telèfon: 93 324 85 83). El termini per fer-ho finalitza el 14 de desembre de 2012.

Barcelona, 20 de juny de 2012

Filial de l’Institut d’Estudis Catalans – Carrer del Carme, 47, 08001
Societat Catalana de Física
Telèfon 933 248 583 – Fax 932 701 180 – e-mail: scfis@iec.cat – http: scfis.iec.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario