viernes, 17 de agosto de 2012

Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat

Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat

La Universitat de Vic organitza des de fa anys els Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de batxillerat. Aquests premis són els més antics en el seu gènere dels que fan les universitats catalanes, i el seu creixement ha estat considerable al llarg d'aquests anys.
Tenen l'objectiu principal de promoure la recerca entre els estudiants de batxillerat en totes les àrees de coneixement.
Qui hi pot participar?
Poden participar-hi tots els alumnes escollits pels centres de Batxillerat d'Andorra i les Illes Balears, i de les comarques de l'Alt Empordà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, l'Anoia, el Bages, el Baix Empordà, el Berguedà, la Cerdanya, la Conca de Barberà, les Garrigues, la Garrotxa, el Gironès, la Noguera, Osona, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla de l'Estany, el Pla d'Urgell, la Ribera d'Ebre, el Ripollès, la Selva, la Segarra, el Segrià, el Solsonès, l'Urgell, la Vall d'Aran i el Vallès Oriental.
Al premi específic Institut Català de les Dones poden participar-hi alumnes escollits de tots els centres de Catalunya, sense excepció de cap comarca. En aquest cas, però, no hi poden optar els centres de les Illes Balears i Andorra.
A quins premis pots optar?
  • Premi Bon Preu, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències Socials i Humanitats: geografia, economia, història, empresa, filosofia, mitologia, idiomes, traducció, educació...
  • Premi La Farga Group, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les Ciències exactes, físiques, químiques, aplicades, experimentals, de la salut o tecnològiques.
  • Premi Unnim, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les arts: literatura, teatre, música, cinema, escultura, pintura o arquitectura.
  • Premi específic Osona contra el Càncer, dotat amb 1.500 euros, als millors treballs que tinguin per objecte d'estudi la prevenció, les causes, la incidència, el tractament, l'entorn del malalt o qualsevol altre element que faci referència al càncer.
  • Premi específic Institut Català de les Dones, dotat amb 1.500 euros, als millors treballs sobre la visualització de l'acció social de les dones i les aportacions de la seva experiència en diferents àmbits, sobre la defensa i el treball pels drets de les dones en la consecució de la igualtat d'oportunitats i sobre violència masclista.
Fins quan hi pots participar?
El termini màxim de presentació serà el 13 d'abril de 2012.
Com hi pots participar?
Els treballs els presentarà un responsable o coordinador/a del centre de secundària, amb un màxim de dos (tres en el cas que un treball opti al Premi Osona Contra el Càncer). Independentment dels treballs que s'hagin enviat a les altres categories (dos o tres segons explicat més amunt), tots els centres poden optar a enviar un treball al Premi Institut Català de la Dona. Cada treball pot optar a un sol premi.
L'enviament d'un treball de recerca implica l'autorització per a la seva inclusió permanent en una base de dades pública dels treballs. Es difondran en base a la llicència Creative Commons BY-NC-ND 3.0.
Consulta les bases del Premi específic Institut Català de les Dones.

Universitat de Vic
Carrer de la Sagrada Família, 7
08500 - Vic - BARCELONA
Tel: 938861222
Fax: 938891063
info@uvic.cat
www.uvic.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario