viernes, 10 de enero de 2014

Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat

Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat


La Universitat de Vic organitza des de fa anys els Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d'estudiants de batxillerat. Aquests premis són els més antics en el seu gènere dels que fan les universitats catalanes, i el seu creixement ha estat considerable al llarg d'aquests anys.
Tenen l'objectiu principal de promoure la recerca entre els estudiants de batxillerat en totes les àrees de coneixement.
Qui hi pot participar?
Poden participar-hi tots els/les alumnes escollits pels centres de Batxillerat d'Andorra i les Illes Balears, i de les comarques de l'Alt Empordà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, l'Anoia, el Bages, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Empordà, el Berguedà, la Cerdanya, la Conca de Barberà, les Garrigues, la Garrotxa, el Gironès, la Noguera, Osona, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla de l'Estany, el Pla d'Urgell, la Ribera d'Ebre, el Ripollès, la Selva, la Segarra, el Segrià, el Solsonès, l'Urgell, la Vall d'Aran i el Vallès Oriental.
Al premi Institut Català de les Dones i al premi Fundació Grífols pot participar-hi tot l'alumnat dels centres de secundària de Catalunya.
A quins premis pots optar?
GENERALS
  • Premi Bon Preu, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les ciències socials i humanitats: geografia, economia, història, empresa, filosofia, mitologia, idiomes, traducció, educació...
  • Premi Eumo_dc, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les arts: literatura, teatre, música, cinema, escultura, pintura o arquitectura.
  • Premi Quopiam, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les ciències exactes i experimentals: físiques, químiques, aplicades, de la salut o tecnològiques.
ESPECÍFICS
  • Premi Osona Contra el Càncer, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs que tinguin per objecte d'estudi la prevenció, les causes, la incidència, el tractament, l'entorn del malalt o qualsevol altre element que faci referència al càncer.
  • Premi Institut Català de les Dones, dotat amb 1.500 euros, als millors treballs sobre la visualització de l'acció social de les dones i les aportacions de la seva experiència en diferents àmbits, sobre la defensa i el treball pels drets de les dones en la consecució de la igualtat d'oportunitats i sobre violència masclista.
  • Premi Fundació Grífols, dotat amb 1.500 euros, als millors treballs d'investigació que incloguin d'una manera significativa la dimensió ètica, tant en el camp de l'empresa i les finances, com en el de la ciència i la salut o la bioètica.
Fins quan hi pots participar?
El termini màxim de presentació serà el 31 de març de 2014.
Com hi pots participar?
Els treballs els presentarà un responsable o coordinador/a del centre de secundària, amb un màxim de dos treballs als premis de la categoria general i un màxim d'un treball a cadascun dels premis específics. Cada treball pot optar a un sol premi.
L'enviament d'un treball de recerca implica l'autorització per a la seva inclusió permanent en una base de dades pública dels treballs. Es difondran en base a la llicència Creative Commons BY-NC-ND 3.0.
Consulta les bases de l'edició 2014.
Informació treta de: http://secundaria.uvic.cat/ [20140110]

No hay comentarios:

Publicar un comentario