viernes, 24 de febrero de 2012

VI Premi Treball de Recerca UPF en Enginyeria i Matemàtica Aplicada

L'Escola Superior Politècnica de la Universitat Pompeu Fabra, amb el propòsit comú de potenciar l'interès de l'alumnat de secundària en les àrees de la tecnologia i les matemàtiques, convoca el VI Premi UPF de Treball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 29 de febrer.


Bases del VI Premi 


Es premiaran els dos millors treballs de recerca, dotats amb 600 i 300 euros respectivament, desenvolupats en qualsevol disciplina cientificotecnològica (ciències, tecnologia, matemàtiques, informàtica, etc.), i realitzats durant el present curs acadèmic 2011-12, en els centres de secundària públics, privats o concertats. A més, els treballs premiats obtindran la gratuïtat de la matrícula per al curs 2012-2013, en cas que l'alumne accedeixi a qualsevol dels estudis que ofereix l'Escola Superior Politècnica (Grau en Enginyeria Telemàtica, Grau en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals de Telecomunicació, Grau en Enginyeria en Informàtica i Grau en Enginyeria Biomèdica). El tribunal podrà concedir també fins a cinc accèssits més pel 50% de l'import de la matrícula.
Per a més informació contacteu amb la Secretaria de l'Escola Superior Politècnica a través del telèfon +93 542 13 83 o l'adreça d'e-mail secretaria.esup@upf.edu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario